tisdag 3 augusti 2010

Väntans tider


Frustrerande det här med att vänta på lägenheten. Det är mindre än en månad kvar tills vi kan börja riva ut den gamla inredningen men fortfarande frustrerande att inte komma åt lägenheten som är vår vår vår! Precciousss... Jaja, vi har i alla fall tid att planera hur vi vill ha det.

Känns ganska givet att köket kommer komma från Ikea. Tveklöst billigast och för att vara ärlig ser jag inte riktigt skillnaden mot exempelvis Vedum. Förutom vad gäller själva luckorna där Ikeas känns bra trista. Tur att det finns alternativ då.

De senaste åren verkar företag som tillverkar luckor åt Ikeas köksstommar har ploppat upp som svampar i skogen eller hur man ska uttrycka det. Bättre kvalité till ungefär samma pris verkar genomgående vara ledordet.

Ett par bekanta har byggt retrokök med hjälp av Järfälla Lackering. Helt klart schysst resultat med Virrvarrskiva och skåpreglar. Nu är det inte riktigt retro vi är ute efter även om vi vill göra något som passar 50-talshuset. Picky Living känns som grejen för oss. Lackad MDF med frästa grepp för en lite mer avskalad känsla.

/D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar